Достапни се нови деноминации за Steam Wallet Codes

Почитувани,

По успешната пролетна распродажба на 
Steam Wallet Codes имаме уште една возбудлива вест за сите Вас!
Ги послушавме Вашите желби и од денес може да се купуваат Steam Wallet Codes од различни деноминации, €5, €10, €20, €50 и €100 евра од секој терминал лоциран на www.paynet.mk/map иwww.e-wallet.mk од секаде и во секое време. 

Со почит,
PayNet
smile emotico