Преку PayNet можете да ги префрлате вашите пари до секоја банкарска сметка во Македонија

Почитувани,

Листата со услуги постојано се проширува. Ве информираме дека додека пазарувате во најблискиот маркет или преку Е-паричникот останатиот кусур по секоја трансакција можете да го префрлите на било која банкарска сметка во Македонија или да направите депозит без да ја посетите банката.

Со почит,
PayNet 
smile emoticon