Три нови локации на платежни терминали во Скопје

Почитувани,

Со континуирано воведување на нови услуги, ние продолжуваме и со проширување на нашата мрежа на наплатни терминали. Ве информираме дека поставивме уште 3 нови терминали во маркетите Тinex 
Ѓорче Петров, TINEX Аеродром - Бисер и еден во TINEX Драчево, дозволувајќи им на жителите на овие населби да уживаат во придобивките од користењето на PayNet!

Со почит, 
PayNet
 
smile emoticon