Воведена е нова услуга - ONE.VIP Припејд, додека сервисот Blizoo веќе не е достапен!

Почитувани,

Ве информираме дека од сега па натаму можете да ги надополнувате вашите ONE и VIP Припејд броеви 24/7, преку нашите терминали, www.e-wallet.mk и мобилната апликација PayNet брзо, лесно и да избегнете гужви и долги редици. 
Исто така, за жал, Ве информираме дека повеќе нема да можете да плаќате за ОNE Постпејд и Blizoo
Бидете во тек со сите наши објави и останете информирани со сите новости и промоции поврзани со нашиот платежен сервис.
Повеќе детали на нашата фан страна на Facebook.

Ви благодариме на довербатa!

Со почит,
PayNet